De jachthaven

De jachthaven 2022-06-21T09:09:54+00:00

Jachthaven

De jachthaven

Op zoek naar een ligplaats in Kortenhoef? Een Jachthaven in het groene Hart van Nederland, aan de monding van de Vecht nabij de Loosdrechtse plassen met 80 gloednieuwe ligplaatsen. Een gebied waar rust en ruimte de toon voeren en waar u heerlijk tot uzelf kunt komen. En dit alles in de inspirerende omgeving van het waterrijke Kortenhoef. Voor meer informatie over het vaargebied, klik hier.

Misschien dat u zich tijdens een eerste rondgang op onze jachthaven in een luxueus ressort waant. Als u ons terrein oprijdt aan de Kortenhoefsedijk 202 in Kortenhoef, is er om te beginnen de brede entree naar de parkeerplaatsen en het jachthavenkantoor. Vervolgens valt uw oog op de sfeervolle verlichting en bestrating, de verzorgde groenvoorziening en de brede steigers met 80 ruime ligplaatsen (voor schepen tot maximaal 15 meter lengte en 1,80 meter diepgang).

Kort gezegd een jachthaven die sfeer en stijl ademt, die nieuwsgierig maakt en een nadere kennismaking afdwingt. En dan te bedenken dat u vanuit deze jachthaven vrijwel alle waters en plassen (Kortenhoefse plassen, Wijde Blick, Loosdrechtse Plassen) gemakkelijk bereikbaar zijn. Wenst u zich eigenlijk nog meer?

Haven luchtfoto1

Jachthaven

De ligplaatsen

De jachthaven beschikt over 80 ruime gloednieuwe ligplaatsen, die op jaarbasis te huur zijn. Tijdens de afgelopen renovatie en herinrichting van de jachthaven is al het mogelijke gedaan om er voor zorgen dat u als booteigenaar op onze jachthaven, een zo geriefelijk mogelijk verblijf heeft.

Voor passanten geldt, dat er altijd wel een plekje beschikbaar is, waardoor men ook voor één dag, of een paar dagen in onze jachthaven kan verblijven. Alle ligplaatsen in de jachthaven beschikken over een elektra aansluiting en water, die middels een sep-key te bedienen zijn. Natuurlijk kunt u d.m.v. de sep-key ook van alle overige (sanitaire) voorzieningen op het jachthaven terrein gebruik maken.

Jachthaven

Het havenkantoor

Zodra u het terrein opkomt ziet u links voor u het Jachthavenkantoor. We zijn zelf geneigd om dit kantoor te kwalificeren als het episch centrum van alle activiteiten op onze jachthaven.

In het havengebouw houden onze twee havenmeesters met jarenlange ervaring kantoor die feitelijk een visitekaartje zijn van de jachthaven. Een flink portie pragmatisme is hen trouwens niet vreemd. Uiteraard kunt u bij hen terecht voor advies, hulp of vragen m.b.t. de jachthaven of bij het inhuren van experts betreffende het onderhoud, schoonmaak en verven van uw boot. Tevens hebben zij kennis van alle op het moment geldende milieu- eisen. Ze zullen u graag met advies en hulp van dienst zijn en kunnen u ook vertellen waar u in de regio terecht kunt voor uw scheepsbenodigdheden en alle aanverwante(boot)zaken.Ons havengebouw is onlangs verbouwd. In het havengebouw vindt u ook de toilet- en douchefaciliteiten.

Havenkantoor1